Selecteer een pagina

Mijn missie…..spiritualiteit heel normaal!

Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met de vraag wat is nou mijn missie? Wie ben ik en wat wil ik neer zetten met mijn bedrijf? Door de Mpop opleiding van Simone Levie, die ik doe, moest ik hier wel over nadenken. Ik vond het lastig. Hoe kan je in woorden neerzetten waar je voor staat, wie je bent en wat je kan bieden?

Als ik terug kijk naar de afgelopen jaren is er voor mij veel verandert. Ik had eigenlijk niet zo goed door hoe spiritueel/intuïtief ik was. Ik vond spiritualiteit wel interessant maar ook wel een beetje eng en zo zweverig. Ik als nuchtere, moderne vrouw vond al die rituelen, ellenlange mediaties etc maar helemaal niks. Ik hou van aanpakken, kort en krachtig. Toen ik in aanraking kwam met engelenkaarten en reiki merkte ik al snel dat er toch echt wel heel veel moois zit in spiritualiteit. Ik ging het op mijn eigen manier toepassen. Heel praktisch integreren in mijn leven, zonder veel poespas. Steeds meer verdiepte ik me in alle mooie aspecten van spiritualiteit. Er ging een wereld voor me open. Zoveel dingen die ik nooit heb geweten en die me nu zoveel brengen. Die me helpen het leven te creëren waarbij ik me helemaal mezelf voel, veilig, gesteund en geleid. Ik heb vaak gedacht “had ik dat maar eerder geweten…”.

Ik zie veel mensen die worstelen met hetzelfde. Misschien herken jij je er ook wel in? Voel je wel dingen maar heb je geen idee hoe of wat. Wat je kan doen om je spiritualiteit/intuïtie te gebruiken, te herkennen, te volgen. Ben je nieuwsgierig naar wat spiritualiteit eigenlijk is maar haak je af als het te zweverig wordt. Heb je je altijd een beetje vreemde eend in de bijt gevoeld. Heb je behoefte aan tips en trucs. Simpele dingen die je helpen om te gaan met je spiritualiteit/intuïtie. Leren vertrouwen op je gevoel. Iedereen is intuïtief alleen is de een er meer bewust van dan de ander en heeft geleerd er beter naar te luisteren en te handelen.

Ik wil laten zien dat spiritualiteit/intuïtie heel normaal is en dat je het op een hele normale, nuchtere, “down to earth” manier kan toepassen. Niks geen zweverigheid, niets mysterieus, geen ingewikkelde rituelen. Ik hoop iedereen te stimuleren om gewoon op een praktische manier, krachtig gebruik maken van zijn of haar spiritualiteit/intuïtie en de kracht van het universum. Want als je deze kracht ontdekt kan je jouw leven echt heel positief beïnvloeden.

Ik wil je laten zien dat je door goed naar je intuïtie en gevoel te luisteren je een routebeschrijving in handen hebt naar een leven dat goed voor jou voelt en waar je gelukkig mee bent. De weg naar succes. Hoe je de kracht van je intuïtie en het universum kan gebruiken om die routebeschrijving te lezen. Alles is al in jou aanwezig om de juiste route te lopen en ik kan je de tools daar voor geven en uitleggen. Dit zal ik doen door posts te plaatsen op Facebook en Instagram maar ook komt er een prachtig online programma! Dus houd deze pagina in de gaten.

Ik gebruik mijn spiritualiteit/intuïtie ook om te coachen. Juist mijn zeer intuïtieve kant zorgt ervoor dat ik snel tot de kern kan komen van jouw situatie en daardoor snel een oplossing of inzicht kan geven. Ik gebruik tijdens het coachen soms als tool engelen kaarten, visualisaties of tune even in op mijn intuïtie. Allemaal op een hele nuchtere manier. Ik ontdek snel welke patronen en gedachtes die vaak ontstaan zijn in je jeugd je nu in de weg zitten om die stappen te maken die je graag wilt maken. Het ontdekken en erkennen van deze patronen en gedachtes zijn de eerste stap naar een nieuw begin. Met simpele opdrachten en oefeningen kan je dan verder op je route naar jouw droom leven!

Ben jij opzoek naar een manier om je spiritualiteit/intuïtie te ontdekken en integreren in je leven en wil je daar graag hulp bij of kom je niet verder met stappen maken die je zo graag zou willen maken? Wil je daar op een nuchtere, down to earth manier mee aan de slag? Bekijk dan zeker mijn website voor de diensten die ik jouw kan bieden en houdt mijn Facebook pagina in de gaten voor handige tips, informatie, workshops, online programma’s en allerlei leuke nieuwe dingen de aankomende tijd!

Liefs,
Brenda