Selecteer een pagina

Doe maar spiritueel dan doe je al normaal genoeg!

Nog steeds hangt er over spiritualiteit een zweverig plaatje. Je kent het wel. De paarse jurk, ingewikkelde rituelen etc. En tuurlijk als je dat fijn vindt is dat prima maar het kan ook op een veel “normalere” manier.

Met normaal bedoel ik dat je het net zo gewoon en simpel kan toepassen als je dagelijkse handelingen. Zoals je boodschappen halen, sporten, eten koken je eigen hebt gemaakt op jouw manier kan dat ook met spiritualiteit.

Denk bijvoorbeeld aan mediteren. Daar kan je uren voor gaan zitten in een omgeving met kaarsjes etc maar het kan ook heel kort en krachtig.
Even stil zijn bij een kopje thee, je hoofd stil maken tijdens het poetsen of hardlopen. Dat werkt voor mij heel goed. Eerst wordt mijn hoofd stil en dan komen de inzichten. Ook dat is spiritualiteit. Inzichten…. De stem van je innerlijke wijsheid horen.

Of denk aan dat telefoontje wat je moet plegen waar je tegen op ziet, of die parkeerplek voor de deur. Even om hulp vragen aan het universum is zo gebeurd en geeft je veel plezier. Je moet alleen even weten dat je om hulp kan vragen en hoe. Nou gewoon heel simpel. Het werkt niet heel veel anders dan om hulp vragen aan je beste vriend(in). Wil je me aub helpen …..

Dus wat denk je? Ben jij klaar om te beginnen op een praktische manier spiritualiteit in je leven uit te nodigen? Ik zou zeggen probeer het en kijk eens wat het je brengt!

Liefs,
Brenda