Selecteer een pagina

De magie van het universum

Ik hou van de magie van het universum. Het is zo fijn om even een teken te krijgen als je dat nodig hebt.

5 jaar geleden was ik me totaal niet bewust van het universum, mijn sensitiviteit en spiritualiteit. Wat ben ik blij dat ik dat allemaal heb ontdekt. Ondertussen is het voor mij net zo normaal als tandenpoetsen en boterhammen smeren. Even om hulp vragen, een teken of inzicht en dan de mooie boodschappen ontvangen.

Laatst zat ik in de auto en had even een mindere dag. Wist even niet meer of ik wel op de juiste weg zat. En dan bedoel ik qua leven en niet qua auto rijden ;-). Ik vroeg het universum (ik vraag altijd de engelen, want daar ben ik fan van) of ze me een teken wilden geven. Meteen kwam het volgende liedje op de radio met de tekst “Don’t you worry child, haven got a plan for you”.
Tja, dan kan je toch alleen maar heel blij van worden?!

Dus vraag gerust het universum, de engelen, de bron, oma of hoe jij het wilt noemen om tekens en hulp en kijk eens wat er voor mooie boodschappen terug komen.

Liefs,
Brenda