Selecteer een pagina

Engelen theekransje!

Het engelen theekransje is weer terug van weggeweest! Een beetje anders dan voorheen maar omdat ik steeds gevraagd werd wanneer er weer een engelen theekransje is heb ik besloten om dit leuke evenement weer te gaan inplannen.

Vanaf nu kan je het engelen theekransje boeken samen met je vriendinnen op een ochtend, middag of avond die jullie goed uitkomt.

Lijkt het jou leuk om onder het genot van een kop thee met wat lekkers erbij meer te leren over de engelen? Tijdens het engelen theekransje leer je hoe je de engelen om hulp kan vragen, hun tekens kan herkennen en een kaartje voor jezelf te trekken. Ook ga ik met behulp van de engelenkaarten voor ieder van jullie een korte Reading doen en je vertellen wat de engelen je graag willen laten weten. Lijkt jou dit super leuk? Neem dan snel contact met me op om een datum in te plannen!

Het engelen theekransje is geschikt voor minimaal 4 en maximaal 6 personen. Je kan kiezen uit allerlei lekker theetjes en er zijn allemaal lekkere dingen van de bakker om heerlijk van te snoepen.

Tevens is er een mogelijkheid om een pak engelenkaarten aan te schaffen voor de liefhebbers.

Mail voor meer informatie of voor het inplannen van een datum naar vanhoofdnaarhartcoach@ziggo.nl.

Wanneer: in overleg
Waar: Amstelveen
Tijd: ongeveer 2 1/2 uur
Kosten: 35 euro per persoon