Selecteer een pagina

Wat was het weer een fijne week!

Ook een bijzondere werk want dit was de eerste week van mijn online programma Reading met engelenkaarten. Het gaat super goed en ik zie dat ik de cursisten al een beetje aansteek met het engelen virus. Een heel fijn virus om te hebben want de Engelen brengen alleen maar goeds in je leven. Je hoeft het alleen maar te vragen!

Ook ik vraag dagelijks de Engelen om me te helpen. Met kleine dingen en grote dingen. Ik zal een leuk voorbeeld met jullie delen. Ik ging bij een nest met puppy’s kijken en had aan de engelen gevraagd als een van de puppy’s goed zou zijn voor mij om in huis te nemen dat die dan meteen naar me toe zou komen. De puppy’s waren pas 4 weken oud dus nog erg klein. Ik kwam samen met mijn zoon binnen en meteen kwam er een van de puppy’s piepend op ons af. De andere puppy’s en moeder keken ons niet eens aan. De eigenaar van de puppy’s zei nog “wat is dit nou, dat doen ze nooit”. Ik keek alleen maar mijn zoon aan en we lachten. Want ja wij wisten genoeg…. de Engelen lieten ons duidelijk zien dat dat lieve hondje goed voor ons zou zijn. Dus eind maart komt er een lief hondje bij ons wonen. Heerlijk vooruitzicht!

Wat vraag jij aan de Engelen?

Ik wens jullie een fijn weekend!

Liefs,
Brenda